najjeftinije montazne kuce

Najjeftinije male montažne kuće ključ u ruke izgradnja od drveta sa brzom isporukom Srbija

Kako se postiže najjeftinija cena izgradnje MALE MONTAŽNE KUĆE i pritom dobija PRIRODNA, ZDRAVA, EKOLOŠKA kuće?

Osnovni građevinski materijal kod izrade montažnih kuća je drvo koje svojom strukturom, bojom i mirisom pozitivno utiče na ljudsko zdravlje i kao takvo važi za najzdraviji građevinski materijal. Drvo zbog fenomenalnih termo izolacionih karakteristika ostavlja prostor za optimizaciju utroška i time se postiže najjeftinija cena izgradnje montažne kuće!

 Zidni paneli se proizvode od ekoloških tipskih drvenih panela ploča sa unutrašnje strane mogu biti obloženih gips-kartonskim pločama. Takođe, kao izolacioni materijal se upotrebljavaju prirodna mineralna vuna i stiropor koji su odlična prirodna, toplotna i zvučna izolacija.

KRAĆI PERIOD IZGRADNJE

Pošto se svi montažni elementi izradjuju u
našoj firmi, vreme potrebno za izgradnju kuće je u stvari vreme potrebno za
montažu gotovih elemenata, tj. 1 do 7 dana.

LAKA KONSTRUKCIJA

Montažne kuće dosta su lakše od klasično zidanih kuća, a to omogućuje postavljanje na slabije nosećim površinama (nema masivnih temelja). Takođe, dobra konstrukcija naših kuća omogućava da one budu otpornije na zemljotrese od kuća zidanih ciglom i blokovima.

UŠTEDA ENERGIJE

Pošto su odlično termički izolovane, naše kuće omogućavaju uštedu i do 40% na troškovima grejanja.

FIKSNA CENA (UNAPRED POZNATA) I MANJI TROŠKOVI ODRŽAVANJA

ZIDNI ELEMENTI

U ponudi imamo više vrsta zidnih elemenata, svi elementi se izrađuju prema propisanim standardima. 

Razlikujemo pregradne ili fasadne zidne elemente montažnih kuća.

Prema želji kupca svaki element može biti sa ili bez ugrađene stolarije.

Radi optimizacije samog procesa montiranja zidni elementi tipskih montažnih kuća izrađuju se u našoj radionici u modularnim merama, što omogućava kratak rok montaže za svega par dana dobijate montiran objekat.

Fasadni zid se razlikuje prema tipu i debljini spoljne obloge, koriste se materijali sa proverenim i dokazano dobrim izolacionim svojstvima.

Konstrukciju elemenata čini drveni ram koji se obostrano oblaže ivericom.

Između oblogastavlja se kamena vuna i PVC folija.

Nakon montaže objekata vrši se oblaganje fasadnih zidova građevinskim stiroporom, malterisanje i nanošenje zaribane fasade.

Sa unutrašnje strane zidovi se oblažu gips-pločom.

Zidovi sanitarnih prostorija i kuhinje oblažu se vodootpornim gips-karton pločama.

Presek zidne konstrukcije izgleda ovako:

MONTAŽA ELEMENATA

Osnovna krakteristika tipskih objekta je brzina montaže, tako se i postize jeftinija montažna izgradnja, zavisno od zahteva i potreba montaža traje najduže do nedelju dana, a kompletan proces izgradnje montažne kuće traje oko mesec dana.

Svi elementi poput drvenih temeljača, lajsni se izrađuju milimetarski precizno, montaža elemenata i spajanje u jednu celinu se izvodi lako i brzo.

Drveni elementi se štite od propadanja i vlage.

Kondor se postavljaja ispod svih zidih elemenata, odnosno temeljača.

Prilikom izrade, u zidne elemente ugrađuju se gibljiva creva za razvod struje (struja nije razvedena).


STOLARIJA

Stolarija se radi od zdrave i suve čamove građe. Prema zahtevima prostorija određuju se dimenzije otvora. Unutrašnja vrata su duplošperovana, puna ili polustaklena. Na zahtev kupca, prozori mogu biti okovani okovom za otvaranje oko obe ose. Zastakljivanje stolarije vrši se termoizolacionim staklom 4 + 12 + 4 mm.

Balkonska vrata i prozori su jednostruki, jednodelni-ekranski, otvaraju se oko vertikalne osovine, izuzev prozora 60×60 cm koji se otvara oko obe osovine pomoću okretno-nagibnog okova. U sklopu prozora i balkonskih vrata rade se kapci sa pokretnim žaluzinama. Stolarija je drvena, ali postoji mogućnost ugradnje PVC ili Aluminijumske stolarije. Vrstu stolarije kao i njene dimenzije precizno odredjujemo prilikom potpisivanja Ugovora.

Ulazna vrata su obezbeđena sigurnosnom bravom sa uloškom, a ostala vrata običnim bravama.

Sva stolarija se boji sadolinom u boji po želji Kupca.

KROVNE KONSTRUKCIJE

Krovna konstrukcija se pravi od rešetkastih nosača, u svemu prema statističkom proračunu. Krovni nosači daščaju se čamovom daskom od 24 mm u krovnim ravnima, plafonskim letvama u plafonskim ravnima i vertikalnim i horizontalnim spregovima, tako da se postiže prostorna stabilnost krova i objekta.

Preko daščane oplate postavlja se ter-hartija, podužne i poprečne letve preseka 24×48 mm, cime se dobija provetravanje ispod krovnog pokrivača.Kalkanski delovi se oblažu ivericom, preko nje stiropor i fasada. Preko donjeg pojasa krovnih nosaca postavlja se plafonski roštilj od letve 40×48, preko nje PVC folija. i gips ploča.Sa gornje strane stavlja se mineralna vuna 80mm. Venci krova se opšivaju čamovom rendisanom daskom, a strehe profilisanom daskom-lamperijom preko letvi preseka 40×48 mm. Venci i strehe se boje sadolinom u boji po želji Kupca.

Pokrivanje krova vrši se standardnim crepom M 222. Postoji mogućnost ugradnje neke druge pokrivke kao npr.oktave (radi se u četiri boje), tegole, onduline kao i drugim pokrivkama zavisno od potreba i želja Kupaca.

PLAFONSKA KONSTRUKCIJA

Plafonska konstrukcija montažnih kuća se sastoji od roštilja,izolacije, parne brane i plafonske obloge.

LIMARSKI RADOVI

Limarski radovi su obavezni na svim našim kućama. Oluci se mogumuraditi od različitih materijala kako od običnog pocinkovanog lima, tako i od bakra i rostfraja a sve se precizira prilikom potpisivanja Ugovora. Naš standard su okrugli pocinkovani oluci.

DIMNJAK

Prilikom potpisivanja Ugovora preciziramo način i vrstu zidanja odžaka tj. da li će se zidati običnom ciglom ili šamotnim elementima (Šidel dimnjak)

POD

Standardni pod koji se ugrađuje u kuće koje izradje firma je laminat. Kada se ugrađuje laminat ostavljena je mogućnost Kupcu da izabere boju i dezen. Osim laminata postoji mogućnost ugradnje brodskog poda, parketa. Takođe, ostavljena je mogućnost preciznijeg izbora.

INSTALACIJA

Vodovodna i kanalizaciona instalacija isključivo se vrši pre livenja betonske ploče na tačno predviđenim mestima.

Elektro instalacija se radi tokom gradnje, a celokupna instalacija je provučena kroz grkljan crevo.

KERAMIKA

Firma ugrađuje keramiku visokog kvaliteta domaćih proizvođača (po dogovoru i stranih). Što se tiče načina ugrađivanja, kupatilo se oblaže sa sve četiri strane pločicama plus pod, dok se kod kuhinje, takodje oblažu sve četiri strane zida, ali za razliku od kupatila, visina na kojoj se ugradjuje ne prelazi 1,50m. Osim u kupatilu i kuhinji, postoji mogućnost ugradnje pločica i u drugim prostorijama, saglasno zahtevima i potrebama Kupca. 

Pogledajte cene

Kalkulator za okvirnu cenu brvnara

Call Now Button