Wood houses

DRVENE BRVNARE - Najpovoljnije cene brvnare srbija.

Montažne drvene kuće,vikendice, lake za montažu i na nepristupačnim terenima.

Sagradite brvnare, montazne kuće, vikendicu brzo i lako!

Bez velikog ulaganja i bez dodatnih troškova.

Izborom drveta kao građevinskog materijala može se napraviti kuća, vikendica koja zadovoljava zahteve zdravog stanovanja, rijatnog boravka, tehničkotehnološke potrebe za rad, odmor i komunikaciju, racionalnu potrošnju energije i zdravu mikroklimu. Drvo je u iološkom smislu idealno i za oblikovanje, lako prilagodljivo i najzahtevnijim arhitektonskim formama. Osim zdravih uslova života, bog povoljne cene gradnja kuće, vikendice isključivo od drveta doprinosi smanjenju same investicije i uštedi energije za agrevanje i do 50%. Najpovoljnija cena brvnara vikendica u Srbiji po kvadratnom metru stambenog prostora.

Drveni zidovi brvnare su dobar toplotni izolator. Oni su ujedno laki i ne zahtevaju široke temeljne zidove, kao ni naročito čvrsto tlo, pa je moguće montirati brvnaru, vikendicu na bilo kakvom tlu. Drveni zidovi brvnare su ujedno i manje debljine od zidanih, pa je i ukupna površina brvnare manja. Povoljni su jer se mogu ugraditi bez obzira na spoljašnju temperaturu. Izgradite brvnaru vikendicu i u zimskom periodu.
Drvena montazna kuca, brvnara sa drvenom stolarijom povoljne cene brvnare srbija
Dovoljno je da obezbedite ravnu betonsku povrsinu i brvnara se moze montirati, cela srbija, brvnare se lako transportuju, cene transporta brvnare su najpovoljnije.
Možete sami dizarnirati unutrašnji raspored brvnare, vikendice, dobiti kuću ili vikendicu po povoljnoj ceni.
Drvene brvnare se mogu montirati i na vodi:
Call Now Button